Усадьба Продается Kiskunfélegyháza - I.körzet tanya

Продается Kiskunfélegyháza Усадьба
72 m2Площадь 2 + 1 Комната
27 500 000 HUF Цена
372307Идентификация
Прочие данные

2903 m2 Yчасток

С видом на сад вид

Отремонтированная Cостояние

Vályog Kонструкция

6 m2 балкон/терраса

Индивидуальный котел отопление

plným komfortom Kомфортность

Частный гараж парковка

Dobrý Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

1965 Год строительства

Délkelet Расположение

Otthonok és megoldások.
Kecskemét és Kiskunfélegyháza között, 100 méterre a szilárd útburkolattól, 2903 nm, körbekerített területen, három éve teljes körűen felújított tanya eladó.
További részletek:
Igazi, alföldi tanyás vidéket megidéző, csendes helyen, hatalmas fákkal körbevett telken találjuk az ingatlant.
Külső-belső felújítás megtörtént pár éve.
Terasz-konyha-wc-fürdőszoba-ebédlő-két szoba, kb 72 nm.
A főfalazat 70 cm vastag vályogból készült anno (télen meleg-nyáron hideg , de a mai követelmények miatt alábetonoztak, új alap készült így, a falak vízzáró szigetelést kaptak.
Új burkolatok, új fürdőszoba, új villany és vízvezetékek, új nyílászárók minőségi fából készültek.
Fűtés: vegyes tüzelésű kazánnal (jelenleg fával) és a vezetékes gáz telken belül van.
Két fúrt kút biztosítja az ivóvizet és a locsolást. (80 és 60 méter mélyről)
Udvaron: kb 50 nm fémgarázs, tárolók-kamra, valamint egy fóliasátor, jelenleg garázsnak használva. Kiváló lehetőség gazdálkodni, állatot tartani, önfenntartó létet kipróbálni.
S hogy mit is takar az önfenntarthatóság fogalma? - Nem más mint egy olyan körforgás, életstílus, amelyben egy adott személy képes önmagát fenntartani bármilyen külső segítség nélkül, képes a saját gazdasági lét-kulturális-luxus szükségleteinek előállítására, kielégítésére.
A tanya tulajdonosok nagy része nem csak „kiülni” szeretne az udvarra, hanem kisebb-nagyobb mértékben termelni is benne. Az első sikerek után növelik a megművelt terület nagyságát, a fajták számát, majd talán az a kérdés is felmerül, hogy megtermelhetnének-e mindent saját maguknak.
Az utóbbi időszakban szembesültünk már kijárási korlátozással, fertőzésveszéllyel, készlethiánnyal, rendkívüli áremelkedéssel – nem csoda, ha sokan szeretnének a külső körülményektől egyre inkább függetlenedni és amit lehet, otthon megtermelni. Emellett fontos érv lehet még a környezettudatosság és a vegyszermentességre való törekvés is. Valamint az online világhoz való nagyobb mértékű kapcsolódás után jól esik a szabadidőt a szabadban, a kertben tölteni, sikerélményt is ad, ha látjuk a saját vetésű magjainkból előbújó növényeket cseperedni. Tapasztalja meg ezt a kedvező áron kínált, nyugodt életformát!
Ajánlom mindazok figyelmébe, akik nem messze a várostól, tanyasi nyugalomra vágynak, akikben megvan a hit, az elhivatottság,a munkakedv.
Akiknél felértékelődik a háztájiban megtermelt élelmiszer, a szárba szökkent palánta, a magyar gyümölcsfáink termése, akik nem bolti húsra vágynak, akiknek zene az erdő dala.
A fiataloknak legyen hite és bátorsága vidéken élni, a két kezük munkájának örülni, és egy egészségesebb generációt felnevelni.
Megtekintésért várom megtisztelő hívását!
Szűcs Ildikó

Szűcs Ildikó

Звоните нам с доверием

+36-30-197- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - STOP Ingatlan
+36 76 536 091

Перезвоните мне