Családi ház Eladó Ladánybene - Pálinkás dűlő

Eladó Ladánybene Családi ház
82 m2Alapterület 2 + 1 Szoba
29 500 000 FtÁr
Hitelkalkuláció folyamatban... Loading
356988Azonosító
További adatok

4913 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Közepes Állapot

Vegyes falazat Szerkezet

Egyedi kazán Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Közepes Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1968 Építés éve

Otthonok és megoldások.
Ladánybene központjához közel, szinte végig szilárd útburkolaton megközelíthető, erdősávval takart, csendes helyen, gazdálkodásra alkalmas tanya eladó.
A több épületből álló ingatlan, 4913 nm, körbekerített területen fekszik.
Főépület: 83 nm, két és félszobás, részben nyílászáró cserélt.
Fűtéséről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Gázcsonk a telken belül van.
Mellette 40 nm lakható nyári konyha. Garázs- melléképületek-lóistálló.
Ház körül árnyas fák adják, a nagy melegben az elviselhető hűsítő árnyékot, hátul elkerített terület, legeltetésre alkalmas.

Ladánybene : A község megközelíthetősége jó, akár a fővárosból, akár a vármegye székhelye, Kecskemét irányából érkeznek ide a látogatók.az ország távolabbi részei felől az 5-ös főúton közelíthető meg a legegyszerűbben, örkényi vagy lajosmizsei letéréssel.

A tanya tulajdonosok nagy része nem csak „kiülni” szeretne az udvarra, hanem kisebb-nagyobb mértékben termelni is benne. Az első sikerek után növelik a megművelt terület nagyságát, a fajták számát, majd talán az a kérdés is felmerül, hogy megtermelhetnének-e mindent saját maguknak.
Az utóbbi időszakban szembesültünk már kijárási korlátozással, fertőzésveszéllyel, készlethiánnyal, rendkívüli áremelkedéssel – nem csoda, ha sokan szeretnének a külső körülményektől egyre inkább függetlenedni és amit lehet, otthon megtermelni. Emellett fontos érv lehet még a környezettudatosság és a vegyszermentességre való törekvés is. Valamint az online világhoz való nagyobb mértékű kapcsolódás után jól esik a szabadidőt a szabadban, a kertben tölteni, sikerélményt is ad, ha látjuk a saját vetésű magjainkból előbújó növényeket cseperedni.

Ajánlom mindazok figyelmébe, akik nem messze a várostól, tanyasi nyugalomra vágynak, akikben megvan a hit, az elhivatottság,a munkakedv.
Akiknél felértékelődik a háztájiban megtermelt élelmiszer, a szárba szökkent palánta, a magyar gyümölcsfáink termése, akik nem bolti húsra vágynak, akiknek zene az erdő dala.
A fiataloknak legyen hite és bátorsága vidéken élni, a két kezük munkájának örülni, és egy egészségesebb generációt felnevelni.
Tulajdon lap szerinti besorolása : kivett tanya-szántó-szőlő.
Megtekintésért várom megtisztelő hívását!
Szűcs Ildikó

Szűcs Ildikó

Hívjon bizalommal

+36-30-197-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - STOP Ingatlan
+36 76 536 091

Visszahívást kérek

Keressen bennünket