Casa Familiala Vânzare Lajosmizse - A város szélén, belterületen.

Vânzare Lajosmizse Casa Familiala
75 m2Suprafaţa 2 + 1 Camere
69 900 000 HUFPreţ
318901Identificare
Mai multe detalii

22565 m2 Teren

Stradal Vedere

Renovat Stare

Zidărie mixtă Structură

3 m2 Balcon/Terasă

Gaz Încălzire

Confort Confort

Garaj Propriu Parcare

Bun Transport public

Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

1970 An construcție

Sud Est Orientare

Otthonok és megoldások!
Lajosmizsén, a város szélén, belterületen eladó egy szép, 90 nm, 2,5 szobás családi ház, dupla garázzsal, pincével, tárolóval és 2,2 hektár körbekerített, megélhetést biztosító, teljesen felszerelt, mezőgazdasági területtel.
A felújított, vegyes falazatú ház nyílászárói rovarhálóval, redőnnyel ellátott, hőszigetelt, fa nyílászárokra cserélt, cseréptető és tetőszerkezet cserélt, a ház külső hőszigetelést és nemes vakolatot kapott. A padlás szigetelése is megtörtént.
A családi házban a konyha, étkező, előtér hidegburkolatú, szobái laminált burkolatúak, fürdőkádas fürdőszobában a melegvizet a gázbojler, a fűtést gázkonvektorok biztosítják.
Elsődlegesen azoknak ajánlott, akik növénytermesztéssel (eper, virág, stb.,) szeretnének foglalkozni, mivel ehhez minden adott, ugyanis az ár tartalmazza a területen lévő fóliasátrakat, autómata öntözőrendszerrel, 3 fúrt kúttal, a szivattyúházzal, hideg és meleg párásítórendszerrel. Az ár tartalmazza a műveléshez szükséges tartályos permetezőgépeket, talajmarót és a vontató japán traktort is.
A fagyelleni védekezéshez fátyolfólik, palántázáshoz tálcák, vasálványok, palántakészítéshez szőnyeg, permetezőszerek és minden, ami szükséges megvan, csak el kell kezdeni a megélhetést garantáltan biztosító gazdálkodást és egy-két év alatt megtérül az ára.
Koncz Zsolt

Koncz Zsolt
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-576-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - STOP Ingatlan
+36 76 536 091

Sună-mă